Sticla Securizata

Ce este sticla Securizata?

Sticla securizata este un tip de sticla procesata prin tratamente  termice sau chimice controlate

pentru a ii creste rezistenta fizica si termica, mai exact, prin incalzirea sticlei la o temperatura de aproximativ 650 grade Celsius, urmata de racirea rapida a suprafetelor externe. Astfel, suprafata extrerioara a sticlei este pusa in compresie iar suprafata interioara in tensiune, sticla securizata fiind de pana la 5 ori mai rezistenta decat cea normala. Aceste proprietati fac ca atunci cand acest tip de sticla se sparge, nu se creaza cioburi ci bucati mici granulare. Aceste bucati granulare diminueaza riscul de accidentare si vatamare.

La ce se foloseste sticla Securizata?

) Ca urmare a rezistentei si sigurantei crescute, acest tip de sticla are o multime de aplicatii, cum ar fi pentru usi din sticla, cabine de dus, panouri de sticla pentru cladiri de birouri, balustrade, parapeti, geamuri termopan.

Cine foloseste sticla Securizata?

Datorita fiabilitatii acestui tip de sticla, aceasta este des întâlnită în domenioul constuctiilor, amenajarilor interioare și exterioare, de asemenea este folosită și la vitrinele magazinelor.

Cum te putem ajuta cu sticla securizata?

Oferim servicii de inlocuire a sticlei securizate în cazul spargerii. Echipa noastră de specialisti se va ocupa de nevoile Dvs asigurand servicii la cel mai înalt standard.

Cum te putem ajuta cu sticla securizata. Echipa noastră de specialisti se ocupa cu masurarea zonei în care vor fi instalate panourile, aceasta procedura este urmata de procesul de montare, în funcție de nevoile și cerintele fiecarui client.

Avantajele sticlei Securizate

– Design placut, modern atat interior cat si exterior

– Riscuri minime in cazul spargerii

– Nu se produc cioburi periculoase in cazul spargerii

– Rezistenta la socuri mecanice

– Rezistenta termica

– Rezistenta la zgarieturi, pete

– Usor de curatat si inretinut

– Izoleaza fonic

– Izoleaza termic

Contacteaza-ne

Bucuresti Sector 4

0723 423 409

contact@reparatii-tamplariepvc.ro

Lasa-ne un mesaj