Reparatii termopane

Geamurile termopan sunt o investitie care ajtua la cresterea confortului din caminul tau. Chiar daca ele sunt o alternativa mult mai rezistenta, mai durabila si care izoleaza atat fonic cat si termic, la geamurile clasice din sticla, ele se pot deteriora sau uza. Din acest motiv este nevoie fie de reparatii, fie de reglaje periodice. Firma noastra vine in intampinarea acestor probleme si va ofera, pe langa serviciile de montaj si de fabricare si servicii de reparatii sau intretinere.

Reparatiile, reglajele si celelalte servicii de intretinere pot fi facute de firma noastra pentru toti clientii, chiar daca montajul sau productia nu a fost efectuata de noi.

Servicii de reparatie si intretinere termopane

Reparatii feronerie aluminiu si PVC

Dupa cativa ani de folosire, balamalele, manerele sau sistemele de prindere incep sa se uzeze, iar geamurile incep fie sa nu se mai inchida corect, fie sa nu mai izoleze, permitand astfel sa intre in casa aerul rece, praful sau zgomotul de afara. Pentru a remedia aceasta problema este nevoie de o inlocuire a acestor piese. Geamurile termoman, fiind o instalatie modulara, se pot intretine si repara, fara a mai fi nevoie de schimbarea intregului sistem, ci doar de inlocuirea piesei defecte.

Firma noastra va poate ajuta cu remedierea acestor probleme!

Inlocuire garnituri

Garniturile sunt acea banda de cauciuc care inconjoara tamplaria geamurilor teropan. Ele ajuta la o mai buna izolare termica si fonica, rolul acestora fiind de a etansa cat mai mult tamplaria.

Cu timpul, datorita folosirii intense, aceste garnituri se pot uza, ele tocindu-se sau crapand. In momentul in care acestea se uzeaza, geamul fie nu se mai inchide corespunzator, fie nu mai etanseaza, permitand intrarea in casa a prafului, a zgomotului sau a aerului pe langa fereastra. Pentru a remedia aceste probleme este nevoie de schimbarea garniturilor. Daca aveti nevoie de schimabrea garniturilor, ne puteti contacta, iar echipa noastra de specialisti va fi bucuroasa sa va ajute.

Reparatii balamale existante sau inlocuirea balamalelor

Balamalele reprezinta cea mai utilizata parte a unui geam termopan, iar datorita acestei uzuri constrante, acestea se pot deteriora. O balama defecta poate duce la desprinderea geamului din rama si poate provoca chiar accidentari serioase, pentru a preveni astfel de situatii, este necesara revizia periodica a acestora si, in cazuri exceptionale, schimbarea lor. Datorita uzurii, dar si datorita gravitatiei, acestea se lasa in timp, existant astfel riscul ca geamul sa nu se mai inchida corespunzator. Nu va expuneti unui risc de accidentare, apelati cu incredere la specialistii nostri in reparatii.

Inlocuirea plaselor de insecte

Plasele de insecte ne ajuta sa tinem geamurile deschise vara si primavara, fara a de face griji ca vom avea de suferit de pe urma insectelor care ne intra in case. Fie ca este vorba despre plosnite, de tantari, muste sau de molii, insectele pot perturba somnul, deteriora hainele sau produce disconfort. O alternativa mult mai simpla si mai sanatoasa la solutiile impotriva insectelor o reprezinta plasele de insecte.

In anumite cazuri, cand plasele se invechesc, datorita expunerii la soare, vant si temperaturi reduse, acestea incep sa se deterioreze, permitand astfel insectelor sa intre in casa. Daca doresti sa iti inlocuim plasele de insecte, contacteaza-ne acum.

Reparatii rulouri exterioare

Echipa noastra de specialisti te poate ajuta cu repararea rulourilor exterioare, inlocuirea pieselor pentru rulouri, reglarea acestora sau demontarea lor. Ne ocupam cu repararea si cu intretinerea tuturor tipurilor de rulouri.

Pretul interventiei difera in functie de problema

Fiecare defectiune sau intervenitie este diferita, unele pot fi mai complexe si solicita mai mult timp, iar altele pot fi remediate destul de rapid, din acest motiv pretul este variabil in functie de tipul lucrarii. Din acest motiv va invitam sa ne contactati si sa stati de vorba cu specialistii nostri pentru a va putea face o oferta optima pentru remedierea problemei dumneavoastra.

Deviz de service

Toate lucrarile sunt insotie de deviz de service pentru fiecare problema in parte.

Deviz de service

Toate lucrarile sunt insotie de deviz de service pentru fiecare problema in parte.

Materiale de calitate

Oferim calitate prin serviciile noastre de reparatii termopane, iar sticla pe care o folosim este de import.

Indiferent de situatia pe care o intampinati, exista intotdeauna solutii, va putem ajuta cu sfaturi cum sa preveniti situatiile neplacute

Contacteaza-ne

Bucuresti Sector 4

0723 423 409

contact@reparatii-tamplariepvc.ro

Lasa-ne un mesaj