Drespre Noi

MOJO HOME DESIGN este o societate specializata in constructii, reparatii si montaj termopane cu personal calificat cu experinta in domeniu. Din dorinta de a deveni un partener de incredere pentru dumneavoastra, oferim la preturi avantajoase servicii si produse la cele mai inalte standarde profesionale. Tamplaria PVC cu geam termopan este cea mai buna solutie pentru ferestre si usi. Ofera protectie termica si fonica net superioare tamplariei clasice din lemn. In acelasi timp, se foloseste mult mai usor, nu isi pierde culoarea in timp si va ajuta sa economisiti bani prin reducerea costurilor de incalzire.

Va mai putem oferi accesorii precum balamale, manere, feronerie, sticla termopan, jaluzele, rulouri, plase de tantari si usi glisante, toate de calitate superioara.

Sticla, principala componenta a geamului termopan, este importata de la producatori prestigiosi. Ferestrele si usile noastre vor satisface chiar si cele mai exigente cerinte si gusturi toate acestea la preturi fara concurenta!

Firma noastra a aparut ca o necesitate rezultata din cererea tot mai mare a pietei din Romania de lucrari de calitate in domeniul sistemelor de tamplarie din PVC si Aluminiu..

Cum in centrul preocuparilor noastre se afla in permanenta satisfacerea clientului, cautam sa oferim intotdeauna solutii specifice, personalizate. In domeniul tamplariei PVC si Aluminiu , nici o lucrare nu seamana cu alta, astfel incat cei mai buni producatori sunt numai aceia care ofera solutii adaptate fiecarei cerinte. Firma promoveaza o politica de dezvoltare bazata pe respectul fata de client ,profesionalism si incredere ,cautand sa satisfaca toate nevoile clientilor. .

Avand un personal calificat si o dotare tehnica conform standardelor, putem executa lucrarile in conditii de foarte buna calitate.

Fie ca este vorba de ferestre ,usi batante sau glisante, clientul are posibilitatea de a alege modelul, designul, culoarea sau modalitatile de deschidere, alegerea sa urmand a fi pusa in practica cu ajutorul personalului nostru de specialitate si a dotarii tehnice de ultima generatie. Acordam o atentie sporita calitatii lucrarilor realizate si suntem preocupati in permanenta de imbunatatirea propriilor performante, lucrarile complexe fiind o provocare pentru noi.. In decursul anilor de activitate in domeniul tamplariei termoizolante activitatea firmei a urmat o linie ascedenta datorata seriozitatii, promtitudinii precum si a calitatii lucrarilor effectuate. Pentru a va putea convinge de calitatea produselor si serviciilor noastre, nu ezitati sa ne contactati.

Contacteaza-ne

Bucuresti Sector 4

0723 423 409

contact@reparatii-tamplariepvc.ro

Lasa-ne un mesaj